#loveyourbody

Sportspilates stänger pga sjukdom.
sista träningsdagen 17 mars.

en riktig pilatesstudio

riktiga pikatesmaskiner
välutbildade tränare
små grupper & individuell coaching

Vad menar vi med en riktig pilatesstudio? Ja, framförallt så har vi den riktiga utrustningen, så här tränar du inte bara på matta. Våra tränare är utbildade på riktigt och går under handledning, eftersom pilates är något man kan utvecklas i hela livet. 
Och vi har även funktionell träning, danspass och fysioterapi

Här finns vi

Snygg studio och proffsiga tränare.
Annika

Sportspilates har räddat min rygg och hälsa, och nu är jag beroende! Tack! Vera

Instruktörerna är kunniga, trevliga och roliga. Studion utstrålar värme och engagemang! Jag gillar er mycket.  Och så har ni ju bra grejer. 
Monica

Våra TRÄNARE 
Vi lägger stor tonvikt på teamwork hos oss på Sportspilates. 
I vårt tränarteam finns välutbildade tränare och flera av dem har även akademiska examen, och andra är i början av sin tränarkarriär.
KLICKA & LÄS MER ►
 

JENNYFER
"Det bästa som tränare är att höra kunder som berättar att de äntligen förstått en övning eller när de hittat de riktigt djupa musklerna och börjar skaka i en övning, då vet man att de får ut det maximala av träningen."

SOFIE
"Jag gillar att lära kunder tips och trix som hjälper dem att utvecklas i sin träning och det är fantastiskt att se kunder utvecklas och bemästra övningar de inte trodde de skulle klara av."

HAMSA
"Det jag älskar med pilates är att du kan vara på vilken fysisk nivå som helst - metoden har ALLTID något att ge dig. Soffpotatis eller toppatlet, det spelar ingen roll - du kan alltid utmanas och förbättras."