SP-Logo-Horiz-2C

tre saker om dagen.

Tja, det finns så mycket idér, tips och framgångsrecept. Men när man varit där i livet, att allt känns skit då? Då känner jag att det blir en massa plattityder och ytlighet. Och, vet du, och utan att förolämpa någon. Men jag orkar inte med det. Det också. 


Men, och det finns ett men, jag vet att jag är ok. Oavsett. Oavsett allt, så finns det en framtid och ett imorgon.

Jag har försökt så mycket att jag inte orkar...

Det senaste året har jag försökt så mycket, så mycket att jag misslyckas med mina försök. Och känslan av ansvar, känslan av skuld har hållit på att äta upp mig. 

Varför, vad hände då?

Jag blev sjuk, allvarligt sjuk. Och lyckades inte bli frisk. Bli frisk, komma tillbaka till jobbet och leverera... 

Mina fina läkare vände på det.

Min fina läkare på Uppsalas bästa vårdcentral vände på det. Hon fick mig att förstå att jag måste orka ta mig upp ur sängen, gå själv och sedan få min vardag att börja fungera igen efter den avancerade nackoperation jag hade för ett år sen. 
Och vet du vad, nu börjar det sakta fungera! 

Inte lika snabbt som jag vill, men tre saker om dan.

Ibland är det bra att själv vara coach! Bara att titta i spegeln och prata med sig själv... 
It is ok. Ur doung great sweetie. Så tre saker om dagen, ser jag till att klara av. Och vet du vad?? 
Då har jag klarat av tre saker!! 
Och sen nästa dag tar jag tre till, tre till och sen... haha så blir det många det!
Och sakta börjar jag leva igen. 

Etiketter: #returntolife

Kommentera gärna: