SP-Logo-Horiz-2C

Mer info för gamla medlemmar

Vi är så glada att vi slapp försätta bolaget i konkurs. Och vi vill göra allt för att du som varit medlem ska ha nytta av dina pengar och att du ska få korrekt ersättning. 

Men vad hände egentligen...? Det gick ju så snabbt!

Ja, det gick snabbt och vi behövde ta snabba beslut. Som alla vet så är eller har Elizabeth varit den drivande motorn i Sportspilates, som grundare, men också som den ende heltidsanställde. 

På grund av hennes sjukdom och heltidsjukskrivning, tog vi belsutet att stänga. All annan personal har varit anställd på timmar och när det inte fanns resurser att täcka upp Elizabeths frånvaro, kunde vi inte längre erbjuda stabilitet i vare sig schema eller kvalitét. 

Tyvärr sammanföll denna period, med att Erika behvöde vara borta, på grund av att en nära familjemedlem avled. 

Vi har därför varit helt urusla på att svara på mail och det har varit mycket att fixa. Vi är ledsna att vi inte kunnat vara snabbare i kommunikationen, men tyvärr har det varit helt omöjligt. Vi hoppas att ni kan ha överseende med det.
Och vi kommer att göra vårt bästa. Vi vill det. 

Vad händer nu?

Vår hyra var naturligtvis hög i våra fina lokaler, så när vi fick en möjlighet att snabbt flytta ut så gjorde vi det. Och eftersom många ville ha något att träna under våren och Fyrishov erbjöd oss att komma tillbaka (förr i tiden var vi där med alla våra grupper), så kör vi några pass under våren. 

Den största delen av studion är såld och själva verksamheten, som sådan. Den har hamnat i malsäck och kommer att nyöppnas i slutet av juli, med annan ägare. Mer information kommer. 

Andra delar är avyttrade och sålda separat. 

Elizabeth kommer att börja arbetsträna och arbeta med liten belastning, så snart hennes läkare  okejar det. Hon är mitt upp i en livsomställning, då hennes rygg tyvärr påverkar hennes möjlighet att gå och stå under långa stunder. Inte så lätt då man är van att vara aktiv. 

Och, men det här med återbetalningar då??

För det första så vill vi rädda verksamheten och framöver kunna erbjuda bra träning. Och genom att bolaget faktiskt inte är försatt i konkurs, så kan vi så sakta komma på fötter. Vi är som sagt en liten verksamhet och med de två huvudaktörererna, Erika och Elizabeth del- och heltidssjuksskrivna tar det längre tid än vad vi hade velat. Och vi ber om förståelse och tålamod, allra ödmjukast. 

Sportspilates ser till att ha betalt alla sina räkningar och ha koll på sin verksamhet ... oj,vad små företag är sårbara... 

PT-klienter

Du som har förbetalda PT-klipp ska ha fått ett erbjudande på din mail. 
Du kan spara dina PT-klipp in i den nya organisationen, eller kan använda dem hos Elizabeth när hon kommer igång att jobba.

Club Sportspilates, med års- eller helårsförbetalning

Ni är några som  har förbetalt långt i förväg och som naturligtvis vill ha valuta för pengarna. Vi håller på att se över det. 

Clubbis med månadsbetalning

Ni som betalade per månad gick miste om två veckors träning, och ni har fått ett erbjudande om rabatt på klippkort @Fyrishovs gruppträning. Även här håller vi på att se över och även ni som använde friskvårdsbidrag hos oss. Vi vill väl.